0475 93 65 64

vanhee.stefaan@telenet.be

Keukens op maat Gent

Keukens op maat in Gent

Bent u op zoek naar een vakman die prachtige keukens op maat maakt in de omgeving van Gent? Dan zit u goed bij ons! Timmerwerken Stefan Vanhee uit Kruisem heeft jaren ervaring met het vervaardigen van allerhande schrijnwerk, waaronder mooie en functionele keukens. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hier terecht voor een prachtige keuken op maat.

Keuken

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Keukens op maat gemaakt met echt vakmanschap

Bij het ontwerpen en vervaardigen van een keuken op maat komt heel wat kijken. Ten eerste is het van belang om te kijken hoeveel beschikbare ruimte er is en hoe we deze ruimte zo optimaal mogelijk kunnen benutten. Daarnaast is het uiteraard belangrijk welke stijl en welke materialen u graag ziet. Ook met de verschillende apparaten die u in uw keuken wilt integreren moet rekening gehouden worden. Als ervaren interieurschrijnwerkers gespecialiseerd in keukens op maat, creëren wij moeiteloos een maatkeuken die aan al uw wensen voldoet en naadloos binnen uw woning past. Onze specialisten komen eerst bij u langs om naar uw wensen en ideeën te luisteren en de ruimte op te meten. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerp. Wanneer u dit goedgekeurd heeft, beginnen wij met het vervaardigen van het binnenschrijnwerk. Wij betrekken u bij elke stap van het proces, zodat u achteraf ongetwijfeld tevreden bent met het resultaat.

Keukenkasten en schuiven

Vertrouw op onze specialisten

Bij onze realisaties ontdekt u alvast enkele van onze keukens op maat. Zoals u kunt zien, zijn onze maatkeukens steeds tot in de puntjes afgewerkt, en zijn er veel verschillende stijlen mogelijk. Ook voor de inrichting van de rest van uw woning rekent u op onze diensten. Wat dacht u bijvoorbeeld van mooie inbouwkasten op maat? Vraag snel een offerte aan en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Maak gebruik van ons contactformulier of bel ons op het nummer 0475 93 65 64.