0475 93 65 64

vanhee.stefaan@telenet.be

Inbouwkasten op maat Gent

Inbouwkasten in regio Gent

Wilt u uw inbouwkasten op maat laten maken door een timmerman in de omgeving van Gent? Dan moet u voor de diensten van Timmerwerken Stefaan Vanhee in Kruisem kiezen. Wij zorgen voor prachtige inbouwkasten die perfect bij de stijl van uw interieur aansluiten. Van het ontwerpproces tot de afwerking en plaatsing, wij nemen het allemaal op ons.

Kasdeuren

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij bouwen de mooiste inbouwkasten op maat

Wanneer u de ruimte in uw woning optimaal wilt benutten, zijn inbouwkasten op maat een echte must. Aangezien deze kasten op maat van uw kamers gemaakt worden, bieden ze u mogelijkheden die standaard kasten niet bieden. Zo zijn inbouwkasten bijvoorbeeld een slimme oplossing in ruimtes met een schuin dak. Vaak gaat er daar veel ruimte verloren, doordat het lastig is om meubelen tegen een schuine wand te zetten. Door uw inbouwkast onder het schuine dak te integreren, krijgt u een ruime kast en maakt u gebruik van ruimte die anders verloren zou gaan. Daarnaast zijn inbouwkasten ook een essentieel onderdeel van dressings op maat. Wanneer u een inbouwkast op maat laat maken, is het uiteraard wel belangrijk dat u een beroep doet op een ervaren vakman. Zo bent u zeker van een mooi en kwalitatief resultaat waar u nog jaren van geniet. Onze interieurschrijnwerker is hiervoor de geschikte man. Wij luisteren grondig naar uw wensen en maken vervolgens de inbouwkasten op maat die uw interieur perfect complementeren.

inbouwkasten

Zet de stap naar een prachtige inbouwkast

Wij maken al meer dan dertig jaar de mooiste inbouwkasten op maat. Daarnaast geniet u bij ons van een stipte service en een scherpe prijs. Wij zijn namelijk van mening dat iedereen een praktische en mooie woning verdient. Maak gebruik van onze service en vraag een offerte aan voor uw inbouwkast! We zijn te bereiken via het contactformulier en het telefoonnummer 0475 93 65 64.