0475 93 65 64

vanhee.stefaan@telenet.be

Binnendeuren Gent

Binnendeuren in regio Gent

Bent u op zoek naar kwalitatieve binnendeuren voor uw woning in regio Gent of Waregem? Timmerwerken Stefaan Vanhee uit Kruisem maakt de mooiste deuren op maat van uw woning. We zorgen ervoor dat uw binnendeuren naadloos aansluiten op de rest van uw interieur. Van onze deuren heeft u ongetwijfeld jarenlang plezier!

Inbouwkasten slaapkamer

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kwalitatieve binnendeuren volledig op maat van uw wensen

Bent u een nieuwe woning aan het bouwen, en zoekt u hiervoor nog naar geschikte binnendeuren? Of bent u uw bestaande woning aan het renoveren en wilt u tijdens dit proces uw huidige deuren laten vervangen? Dan staat onze interieurschrijnwerker voor u klaar. Wij vervaardigen al jarenlang het mooiste binnenschrijnwerk in uiteenlopende stijlen. Of uw woning nu erg modern en strak ingericht is, of juist een landelijke stijl heeft, onze specialisten zorgen ervoor dat de binnendeuren uw interieur prachtig complementeren. Bij ons rekent u op een uniek product dat speciaal voor u is vervaardigd, en dat jarenlang meegaat zonder slijtage. Daarenboven geniet u van een bijzonder flexibele en hartelijke service!

inbouwkasten

Reken op onze deskundige service

Heeft u al 100% voor ogen hoe uw nieuwe binnendeuren eruit moeten zien? Of wilt u graag met een expert brainstormen over het design? Contacteer ons dan snel om uw vrijblijvende offerte aan te vragen of om ons advies te raadplegen via vanhee.stefaan@telenet.be. Het is ook mogelijk om bij ons een volledig bijpassend interieur te laten vervaardigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een keuken op maat in dezelfde stijl als uw deuren. Of wat dacht u van prachtige kasten op maat? Voor ons is geen uitdaging te groot!