0475 93 65 64

vanhee.stefaan@telenet.be

Kasten op maat Gent

Kasten op maat in Gent

Wilt u graag mooie en functionele kasten op maat laten maken voor uw woning in regio Gent? Leg uw vertrouwen dan in Timmerwerken Stefaan Vanhee. Onze schrijnwerker uit Kruisem, nabij Gent, heeft jaren ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van maatkasten. Bij ons rekent u op degelijkheid en duurzaamheid!

Kasdeuren

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij vertalen al uw wensen naar prachtige kasten op maat

Laat het maken van een maatkast over aan onze ervaren interieurschrijnwerker. Elk huis is anders en vraagt specifieke dimensies. Daarom komen we steeds bij u langs om de beschikbare ruimte nauwkeurig op te meten. We luisteren ook naar uw wensen voor het uiterlijk van de kast op maat. Houdt u van de huiselijke sfeer van hout, bent u meer fan van strak in het wit of is zwart volledig uw kleur? Alles is mogelijk bij ons! Doorgaans kiezen we ervoor om inbouwkasten op maat te plaatsen, om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Ook voor andere soorten kasten op maat kunt u echter bij ons terecht. Of u nu uw bergruimte van maatkasten wilt voorzien of een volledige dressing op maat wilt, onze experts nemen de uitdaging maar al te graag op zich.

inbouwkasten

Maak uw woning volledig af met onze kwalitatieve maatkasten

Als specialisten op gebied van binnenschrijnwerk is het vervaardigen van maatkasten voor ons een dagelijkse bezigheid. U rekent er dus op dat dit steeds op de meest professionele manier gebeurt. Ook de plaatsing van uw kasten op maat nemen wij graag op ons. Vraag snel uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier of bel ons op het nummer 0475 93 65 64. Wij voorzien u steeds spoedig van een antwoord!