0475 93 65 64

vanhee.stefaan@telenet.be

Dressings op maat Gent

Dressings op maat in regio Gent

Denkt u er al lang aan om dressings op maat te laten maken voor in uw woning in de omgeving van Gent? Laat dit werk dan uitvoeren door een professional en kies voor de service van Timmerwerken Stefaan Vanhee in Kruisem. Al meer dan dertig jaar helpen wij onze klanten aan het interieur van hun dromen. We maken met uw wensen en input een ontwerp dat uw huis nóg mooier maakt.

Witte inbouwkasten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Word verliefd op de dressings op maat van ons bedrijf

Heeft u altijd al gedroomd van een prachtige dressing op maat in uw woning? Onze interieurschrijnwerker is de ideale persoon om dit te verwezenlijken. We hebben al vele dressings op maat gerealiseerd voor onze klanten, telkens met een prachtig eindresultaat. Voor we aan de slag gaan met het vervaardigen van de kasten op maat, luisteren we grondig naar uw wensen op gebied van stijl, materiaal en indeling. Vervolgens ontwerpen we tot in de details de dressing die u voor ogen heeft. Dankzij onze prachtige inbouwkasten wordt alle ruimte optimaal benut en heeft u voldoende ruimte voor uw volledige garderobe.

Maatkasten zolderkamer

Laat uw nieuwe dressing door ons maken

Van dressings op maat tot keukens op maat, onze schrijnwerkers zijn van alle markten thuis. Wij helpen u graag om van uw huis een echt thuis te maken. Twijfelt u nog? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, u heeft niets te verliezen! Neem hiervoor contact op met ons door te bellen naar 0475 93 65 64 of door het contactformulier in te vullen.